Πως να φτασετε στο Esperides Beach Family Resort και το Φαληρακι

Το ξενοδοχείο Esperides Beach Family Resort βρίσκεται στο Φαληράκι μόλις 12 χλμ από την πόλη της Ρόδου, 11 χλμ από το λιμάνι και 18 χλμ από το Διεθνές αεροδρόμιο «Διαγόρας». Η κοντινή του θέση στην πρωτεύουσα της Ρόδου σας εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση με όποιον τρόπο και αν επιλέξετε να φτάσετε στο ξενοδοχείο Esperides Beach Family Resort.

Φτανοντας στο Esperides Beach Family Resort απο το λιμανι της Ροδου

Αν βρίσκεστε στο λιμάνι της Ρόδου ακολουθήστε τις πινακίδες που οδηγούν στο Φαληράκι και τη Λίνδο μέσω της περιφερειακής οδού από το λιμάνι προς Φαληράκι. Esperides Beach Family Resort βρίσκετε αριστερά 2χλμ πριν φτάσετε στο Φαληράκι.

Φτανοντας στο Esperides Beach Family Resort απο το αεροδρομιο της Ροδου

Βγαίνοντας από το αεροδρόμιο της Ρόδου στρίψτε δεξιά στα πρώτα φανάρια που θα συναντήσετε και ακολουθήστε τις πινακίδες που σας κατευθύνουν στο Φαληράκι και τη Λίνδο. Προτιμήστε τον περιφερειακό δρόμο που δεν περνάει από το κέντρο της Ρόδου, για να φτάσετε στο ξενοδοχείο Esperides Beach Family Resort γρήγορα και άνετα.

Μετακινησεις με λεωφορειο

Το Φαληράκι βρίσκεται στην νοτιανατολική πλευρά της Ρόδου και εξυπηρετείτε από πολλά δρομολόγια λεωφορείων που ακολουθούν αυτή τη κατεύθυνση. Επίσης, το Φαληράκι έχει πολύ καλή σύνδεση με τη Λίνδο, ενώ& η στάση του λεωφορείου βρίσκεται ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο Esperides Beach Family Resort. Για περισσότερες πληροφορίες και ακριβή δρομολόγια επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των ΚΤΕΛ Ρόδου (www.ktelrodou.gr) ή επικοινωνήστε με την υποδοχή του ξενοδοχείου.

Μετακινησεις με ταξι

Στη Ρόδο υπάρχουν πολλά σημεία συγκέντρωσης αυτοκινήτων- ταξί που μπορείτε να ενοικιάσετε για να επισκεφθείτε διάφορα σημεία του νησιού. Αν επιθυμείτε υπηρεσίες ταξί στο Φαληράκι επικοινωνήστε με το τηλέφωνο +30 22410 85444, ενώ αν βρίσκεστε στην πόλη της Ρόδου επικοινωνήστε με το τηλέφωνο +30 22410 27666.

Μετακινησεις με αυτοκινητο

Ενοικιάστε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε για να εξερευνήσετε και να απολαύσετε το νησί της Ρόδου με την οικογένεια σας από το Esperides Rent-A-Car που εξασφαλίζει για εσάς τις καλύτερες τιμές της αγοράς.