Φαληρακι & Κοντινες περιοχες

Φαληρακι  & Κοντινες περιοχες
Φαληρακι  & Κοντινες περιοχες

Το Φαληράκι είναι ίσως η πιο γνωστή παραλία της Ρόδου. Πέντε χιλιόμετρα χρυσής αμμουδιάς με καταγάλανα πεντακάθαρα νερά που έχουν βραβευτεί με Γαλάζια Σημαία και ο επισκέπτης τους μπορεί να βρει ότι επιθυμεί για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Η παραλία μπροστά από το Esperides Beach Family Resort, όπως και οι γειτονικές του Esperos Mare και του ξενοδοχείου Esperos Palace, βραβευμένες με Γαλάζια Σημαία, είναι εξοπλισμένη με άνετες ξαπλώστρες και ομπρέλες, και η θάλασσα μπροστά από τα ξενοδοχεία είναι προστατευμένη και ο επισκέπτης τους μπορεί να χαρεί ανενόχλητος τον ήλιο και τη θάλασσα απολαμβάνοντας την καλοκαιρινή της αύρα. Μια σειρά από water sports γεμίζουν τις ώρες σας με παιχνίδια και θαλασσινές συγκινήσεις.

Το γειτονικό χωριό Φαληράκι είναι ένα από τα πιο γνωστά στο νησί της Ρόδου. Διαθέτει μια σειρά από ταβέρνες, καφέ, μπαρ και επιλογές για διασκέδαση που απογειώνουν τις καλοκαιρινές σας μέρες. Επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο καταφθάνουν κάθε καλοκαίρι στο Φαληράκι για να απολαύσουν τις διακοπές τους και το ελληνικό καλοκαίρι σε μια καταγάλανη παραλία που δε σε αφήνει να την αποχωριστείς ούτε λεπτό.

Σε απόσταση μόλις 3 χλμ, από το Esperides Beach Family Resort βρίσκονται οι θερμές πηγές της Καλλιθέας, ένα από τα πιο όμορφα αξιοθέατα του νησιού. Οι πηγές που αναβλύζουν στην περιοχή «έκαναν» τους Ιταλούς να χτίσουν εξαιρετικά κτίρια γύρω τους για ξεκούραση και αναψυχή. Αποτέλεσε το ρομαντικό σκηνικό για πολλές ταινίες και ακόμα και σήμερα μαγνητίζει με τα εξαιρετικά ψηφιδωτά του και τη μοναδική αρχιτεκτονική του όλους τους επισκέπτες του. Αξίζει να επισκεφθείτε τη Ροτόντα αλλά και να απολαύσετε το μπάνιο σας στην πεντακάθαρη θάλασσα.