ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑENGLISHDEUTSCHITALIANO
ESPERIDES RESORT HOTEL
POOL BAR ΘΑΛΑΣΣΑ
Το bar «Θάλασσα» βρίσκεται στον χώρο γύρω από την πισίνα και λειτουργεί όλη τη μέρα αλλά και το βράδυ. Τα νερά της πισίνας γίνονται ένα με τον θαλάσσιο ορίζοντα καθώς απολαμβάνει κανείς την πανοραμική θέα προς το νησάκι του Σκορπιού. Εκεί, ο επισκέπτης μπορεί να χαλαρώσει, επιλέγοντας ένα απο τα δροσιστικά cocktail, καφέ και χυμό απο τη μεγάλη ποικιλία μας, καθώς και διάφορα snacks, απολαμβάνοντας τη μαγεία και τη γαλήνη που προσφέρει η διαμονή στο Esperides Resort Hotel.

GOLDEN APPLE
Στεγασμένο έναν όροφο πάνω από την πισίνα και το bar «Θάλασσα» το Golden Apple αποτελεί τον χώρο όπου σερβίρεται καθημερινά ο πλούσιος μπουφές του πρωινού. Τόσο τα τραπέζια του εσωτερικού χώρου μέσα απο τις μεγάλες τζαμαρίες που τον περιστοιχίζουν, όσο και τα τραπέζια της βεράντας, απολαμβάνουν την επιβλητική θέα στο πέλαγος.

ΤΑΒΕΡΝΑ "ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ"
Στον καταπράσινο εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου, με υπέροχη θέα στη θάλασσα, θα βρείτε επίσης το υπαίθριο εστιατόριο, όπου ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αυθεντικές ελληνικές γεύσεις καθώς και διεθνή πιάτα.

Παράλληλα, το ξενοδοχείο μας διοργανώνει αξέχαστες βραδιές για εσάς, με νοστιμότατη ελληνική, αλλά και διεθνή κουζίνα, ενώ δεν λείπουν και οι εκδηλώσεις χορού με ελληνική και ξένη μουσική.